Chec aperitiv

de AndrutzaP in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2016 | 7063 vizualizari

 

Ador checurile aperitiv: foarte usor de facut, bune si de efect!

 

INGREDIENTE

  • 200 g sunca de Praga
  • 100 g masline negre
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g carnati de porc semiafumati
  • 2 oua
  • 50 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 20 g parmezan
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Pregatiti 2 tavi de chec si tapetati-le cu hartie de copt. Cuptorul trebuie preincalzit la 180 grade.

Sunca, maslinele, ardeiul, carnatii si ciupercile se taie cubulete si se amesteca intr-un vas. Separat, bateti oualele cu un praf de sare si adaugati faina, praful de copt si cascavalul ras.

Amestecati cele doua compozitii cu o spatula, pana se omogenizeaza frumos.

Puneti amestecul in cele 2 tavi de chec si radeti deasupra parmezanul.

Dati la cuptor pentru 15-20 minute, la 180 grade.

Se lasa sa se raceasca complet si se portioneaza. 

Sunt minunate pentru mese festive, mic dejun.

TIPS-URI

1

puteti folosi cam orice aveti prin frigider

2

Nu le lasati prea mult in cuptor, se vor usca

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv